Disclaimer 

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Morskate Aandrijvingen B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Morskate Aandrijvingen B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de Morskate website.

Indien je een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Morskate Homepage te doen. 

Aansprakelijkheid

Morskate Aandrijvingen B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Morskate Aandrijvingen B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Morskate Aandrijvingen B.V. opgenomen informatie. Morskate Aandrijvingen B.V. is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Morskate Aandrijvingen website zouden voorkomen. Morskate Aandrijvingen B.V. is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Morskate Aandrijvingen website zijn gelinked. 

Databescherming

Morskate Aandrijvingen B.V. respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Morskate Aandrijvingen B.V. gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden. 

Persoonsgegevens

Morskate Aandrijvingen B.V. verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Morskate Aandrijvingen B.V. toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Morskate Aandrijvingen B.V. er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Morskate Aandrijvingen B.V. Morskate Aandrijvingen B.V. verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie

In sommige gevallen zal Morskate Aandrijvingen B.V. gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.