Werken bij Morskate 

De sfeer bij Morskate is ongedwongen en de communicatielijnen zijn kort. Hierdoor kunnen we snel en flexibel inspelen op alle mogelijke veranderingen. Dit geeft jou de ruimte voor eigen inbreng. In onze open omgeving krijg je ook de kans jezelf te ontwikkelen op een manier die het beste bij jou past.

Ben jij gedreven door techniek

Morskate probeert zichzelf continu te blijven ontwikkelen en in dit proces kunnen we ook altijd nieuwe mensen gebruiken. Wij zoeken collega’s die het beste uit zichzelf willen halen en hun kennis en ervaring willen inzetten voor een optimaal resultaat. Ook als je een stageplaats zoekt ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je creatief, technisch en wil je graag een leuke uitdaging? Mail dan je cv en motivatie naar Erik Bekhuis. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Ook stagiaires zijn van harte welkom bij ons. Voor elke discipline hebben we vaak wel een leuke uitdaging. En we zijn inmiddels een erkend leerbedrijf voor KCH (kenniscentrum handel). Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan ook contact op met Erik Bekhuis Hij helpt je graag verder.