Uni M-OWL

De Uni M-PNB-M1 is vervangen door de Uni M-OWL. Uiteraard hebben wij deze nieuwe straightrunning schakelband ook toegevoegd aan ons assortiment.  

De Uni M-OWl heeft een grote doorlaat en open structuur. Hierdoor is deze schakelband zeer geschikt om warme producten snel af te laten koelen. Door de kleine steek worden in combinatie met nosebars kleine overgangen mogelijk.  De Uni M-OWL is makkelijk schoon te houden en daardoor ook goed toe te passen in gebieden waar hygiëne van belang is. Door het lage eigen gewicht is de Uni M-OWL duurzaam in energieverbruik. 

Uni Chains is een bekend en toonaangevend merk op het gebied van transportkettingen. Door onze zeer nauwe samenwerking met Uni Chains kunnen wij voor vrijwel elke toepassing een optimale oplossing bieden. Meer dan 30 jaar geleden heeft Morskate dit merk geïntroduceerd in Nederland en inmiddels zijn wij nog steeds de grootste voorraadhoudende leverancier van deze kettingen. Neem bij vragen over deze nieuwe variant contact op met Roel Herink.