Over ons

Gedreven door techniek

 

Waar staan we voor?

Gedreven door techniek, ontzorgen wij onze klanten in de mechanische aandrijf- en procestechniek. Dit doen we door hun vragen te beantwoorden met een optimale oplossing;  een optimaal product in de zin van functionaliteit, beschikbaarheid, prijs en levensduur. We denken mee met engineeringsvraagstukken, leveren maatwerk op onze bestaande producten en we houden op wens van de klant specifieke producten voor deze klant bij ons op voorraad.

Waar gaan we voor?

We zijn succesvol als onze medewerkers, klanten en toeleveranciers dat ook zijn, daarom zijn we zuinig op hen. Nu en in de toekomst. We stimuleren onze medewerkers om zichzelf op persoonlijk en technisch vlak te blijven ontwikkelen. We willen de betrouwbare technisch adviseur voor onze klanten zijn.

Je collega buiten de deur

Morskate is je collega, maar dan buiten de deur. Hij weet wat er komt kijken bij je werkzaamheden en uitdagingen. Hij weet waar je naartoe wil, weet welke obstakels je tegen kunt komen en helpt je waar nodig. Een oplossing bestaat zelden uit producten alleen. Met een flinke dosis aan vindingrijkheid, enthousiasme én maatwerk geeft Morskate invulling aan elke specifieke situatie. Je kan op hem vertrouwen, afspraak is afspraak en datgene wat hij oplevert zal uiteindelijk voldoen aan je verwachtingen.

Onze leveranciers en klanten

In de ruim 50 jaar van ons bestaan hebben we een indrukkend netwerk opgebouwd van leveranciers. Deze vaste partners zorgen ervoor dat wij snel, exclusief en producten met hoge kwaliteit leveren.

Onze producten worden toegepast bij klanten in verschillende sectoren: machinebouw (OEM) - scheepsbouw & offshore - service & onderhoud (MRO) - voedingsmiddelenindustrie - agrarische sector – papierindustrie - chemische industrie – verpakkingsindustrie - semiconductor industrie.

 

Een vraag?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb jij een uitdaging? Stel je vraag aan ons. Wij denken graag met je mee.