Morskate Aandrijvingen en Tjommie

Ons hart ligt bij techniek en daar praten en schrijven we graag over. Maar dit bericht gaat over iets anders. Maar is zeker niet minder belangrijk, namelijk onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen en daar een actievere rol in spelen. Daarom steunen wij sinds kort de Tjommie Foundation.

Zij hebben het Tjommie kinderprogramma opgezet. Dat programma richt zich op de verbetering van basale levensbehoeften, zoals voeding, onderdak en veiligheid. Daarnaast biedt het programma ondersteuning bij het opbouwen van een meer ‘normaal’ leven met sport-, drama- en muziekactiviteiten. Dit stimuleert kinderen en jongeren hun talent te ontdekken. Zo neemt het gevoel van eigenwaarde en trots toe en wordt hun kans op een betere toekomst vergroot.

Daarmee geeft Tjommie kinderen in Zuid Afrika een kans. Dit is hard nodig, het ontbreekt namelijk veel kinderen aan deze basale basisbehoeften. En dat niet alleen, veiligheid en bescherming ontbreekt ook. En dan hebben we het nog niet eens over de HIV/aids epidemie waardoor veel kinderen wees zijn geworden.

Het is niet de bedoeling hier een relaas te houden voor alle zielige kinderen in Zuid Afrika. Maar we willen je wel laten zien dat hulp hard nodig is. En met de hulp van Tjommie krijgen deze kinderen de kans in hun kracht te staan en zelf te bouwen aan hun toekomst. En daarom steunen wij vanuit Morskate deze stichting zo graag. Zij geven namelijk niet alleen eten, drinken of medische zorg. Maar door middel van de projecten die zij opzetten leren ze de kinderen voor zichzelf te zorgen en kunnen ze hun talenten ontwikkelen.

We willen je eigenlijk nog veel meer vertellen over het werk van Tjommie en al het goede werk wat ze doen omdat erg enthousiast zijn. Maar dat doen ze zelf ook erg goed, kijk vooral op www.tjommie.nl voor meer informatie over de verschillende projecten die zij doen en wat het allemaal al heeft opgeleverd! 

Onze medewerkers staan voor je klaar

Frans Nijman

Managing Director

Erik Bekhuis

General Manager

Nienke Kalverla

Marketing & Communicatie