Vraag een vergelijkende offerte op

Motorreductoren zijn er in vele montage varianten, voor vrijwel elke vereiste situatie is een motorreductor beschikbaar. Een motorreductor, is zoals het woord zegt een motor direct gemonteerd aan de reductor. Hierdoor is inbouw relatief compact, en is het uitermate geschikt voor de wat zwaardere industriële toepassingen. Maar ook op de mobiele toepassingen in combinatie met een hydrauliek aangedreven aandrijfmotor is een motorreductor uitermate geschikt. 

Wij hebben gekozen om de motorreductoren van Transtecno in ons assortiment op te nemen. Dit is een welkome aanvulling op ons bestaande assortiment. Deze motorreductoren kenmerken zich door een prima kwaliteit-prijsverhouding en worden in Italië gemaakt en in Nederland op klantspecificatie afgemonteerd. Maatwerk of specifieke toepassingen zijn ook mogelijk. Er is veel variatie in de mogelijkheden wat maakt dat wij met de Transtecno motorreductoren een zeer compleet pakket kunnen bieden. Uiteraard zijn er vele merken beschikbaar waarvan SEW een van de bekende leveranciers is. De motorreductoren van Transtecno zijn 1 op 1 uitwisselbaar met de motoren van SEW en zijn van dezelfde hoge kwaliteit. 

Bekijk het productaanbod

Op onze website vind je het complete productaanbod van Transtecno. Wij maken graag een vergelijkende offerte. Op die manier kun je en goed vergelijk maken tussen prijs, product en technische specificaties. Neem contact op met Jan Lammers of Geoffrey Gokoelsing voor vragen of een vergelijkende offerte.