Nieuw in ons assortiment: motorreductoren 

Wij zijn een samenwerking als distributeur aangegaan met Transtecno motorreductoren. We hebben in het afgelopen jaar een goede relatie opgebouwd en de producten leren kennen door middel van trainingen. Bekijk het complete productaanbod hier.  

Voordelen 

De motorreductoren van Transtecno kenmerken zich door een hoge technische en kwalitatieve norm. Groot voordeel is dat de motoren modulair opgebouwd worden. Veel van de motorreductoren worden gebruikt in standaard aandrijvingen. Vanzelfsprekend zijn er ook klantspecifieke oplossingen beschikbaar.  

Maatwerk 

Er zijn verschillende as-diameters/flensen, aangepaste afdichtingen en speciale koppelingen met motoren buiten de IEC-normering mogelijk. De wormwielreductoren uit de CM-serie zijn leverbaar met afwijkende as-diameters, bijvoorbeeld een holle as ø19mm voor de CM040 en ø30mm in de CM075. Zo zijn er voor andere series ook afwijkende maten beschikbaar. Afhankelijk van jouw situatie kunnen wij een oplossing uitwerken.  

Meer weten?  

Voor Morskate Aandrijvingen is dit product een welkome aanvulling op ons assortiment. Met deze nieuwe productgroep kunnen wij onze klanten, naast de specialistische tandwielkasten van Graessner, nu dus ook voorzien van standaard complete motorreductoren. Onze sales engineers nemen de mogelijkheden graag met je door, neem contact op bij vragen.