De Beegle

IoT (the internet of things) neemt al jaren een enorme vlucht. De mogelijkheden zijn eindeloos. In de techniek is dat natuurlijk niet anders. Er zijn veel slimme nieuwe oplossingen door machines aan 'intelligente' apparatuur te plaatsen. Je kunt veel tijd, geld en mankracht besparen. Die ontwikkelingen boeien ons al een aantal jaar. Vanuit de aandrijftechniek werken we allerlei onderdelen in een machine/apparatuur waar je op moet vetrouwen. Ongeplande stilstand van een machine wil je vermijden. De kosten en bijkomende schade kunnen aardig oplopen. Daarom investeer je in onderhoud en preventieve vervanging van onderdelen. 

In de gesprekken met onze klanten ontdekten wij naar aanleiding daarvan een vraag. Hoe krijg ik nou controle over de verschillende elementen. Wat gaat er vooraf aan stilstand van een machine? Hoe kan ik op een gemakkelijke manier meekijken? Veelal ben je afhankelijk van je (service)monteurs. Maar ook die zijn er niet altijd. Vanuit die vraag hebben wij de Beegle ontwikkeld. 

De Beegle is een monitoringssysteem voor onderdelen in jouw machine. De hardware bestaat uit sensoren die op een onderdeel geplaatst worden. De gemeten data wordt verzameld in de Beegle bij jou op locatie en vervolgens geconfigureerd naar My Beegle, een online dashboard. Bij overschrijding van de ingestelde interventiewaarde krijg je direct per sms of e-mail een bericht.

Wat levert de Beegle jou op

  • Maximaal inzicht tegen minimale kosten
  • Je kunt direct reageren op afwijkingen t.o.v. de norm
  • Onverwachte stilstand en storingen worden beperkt tot een minimum

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw specifieke vraag. Neem contact op met Frans Nijman. Hij laat je graag de mogelijkheden van de Beegle zien. 

 

Onze medewerkers staan voor je klaar

Frans Nijman

Managing Director

Erik Bekhuis

General Manager

Nienke Kalverla

Marketing & Communicatie