TwenteChain scharnierbandketting

Assortiment TwenteChain transportkettingen

Morskate levert zeer veel merken en soorten transportkettingen en scharnierbandketting. TwenteChain kettingen maken hierbij ook een deel van ons uitgebreide assortiment uit. Twente Chain biedt kettingen die voor specifieke doeleinden gefabriceerd worden. Hierbij kun je denken aan scharnierbandkettingen voor verticaal transport of transportkettingen die specifiek zijn ontworpen om kratten te vervoeren. 

Equivalent van LF1783 

Voorbeelden van de TwenteChain kettingen in ons assortiment zijn de MA D600C en de MA 873 XL ketting. Ook kunnen wij het equivalent van de LF1789 ketting leveren. Door onze zeer nauwe samenwerkingen zijn wij ook in staat om alle kleuren en materialen op aanvraag te vervaardigen.

Scharnierbandketting en meer

Wij leveren niet alleen koppelingen, maar ook vele andere producten op het gebied van aandrijftechniek om een optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als aandrijfcomponententransportcomponenten en ons eigen monitoringsysteem de Beegle. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.