Transtecno

Transtecno is een fabrikant van motorreductoren en is internationaal vertegenwoordigd. Wij leveren het complete aanbod van Transtecno en hebben specialistische technische kennis van de producten. In samenwerking met Transtecno kunnen wij ook maatwerk leveren. De productrange bestaat volledig uit motorreductoren en benodigde toebehoren. 

Waarom Transtecno

Er zijn uiteraard verschillende leveranciers van motorreductoren. De reden dat wij voor Transtecno hebben gekozen is vanwege de technische kennis en de visie van het bedrijf. Vanuit Morskate leveren wij onze klanten technisch advies en daarom vinden wij het belangrijk om samen te werken met een partij die technische kennis hoog in het vaandel heeft zoals Transtecno. De motorreductoren kunnen modulair opgebouwd worden wat meerdere voordelen oplevert. Denk aan maatwerk, specifieke toepassingen of de gemakkelijke vervanging van slijtdelen. De producten en onderdelen zijn technisch hoogwaardige kwaliteit. Daarin is het ook een goede aanvulling op ons productaanbod van hoogwaardige tandwielkasten e.d.  

 Assortiment Transtecno

Product en technisch specialist in de pneumatiek

Wij helpen je graag bij de keuze voor het juiste product. Bij Morskate werken wij met product- en technisch specialisten. Wij kunnen voor je uitzoeken wat je nodig hebt, bieden alternatieven en denken met je mee over de technische uitdagingen waar je tegen aanloopt. Stel je vraag en wij helpen je verder.