Wormwiel-reductoren

Sati heeft een complete lijn wormwiel-reductoren geïntroduceerd. Dit is een aanvulling op de reeds bestaande lijn van aandrijfcomponenten. Het complete aanbod van wormwielreductoren (of vertragingskasten zoals ze ook wel eens worden genoemd) kunnen wij aan je leveren. Deze bestaan uit de reductoren en elektromotoren.

De kwaliteit van deze lijn is hoog. Daarbij zijn onze wormwielreductoren uitwisselbaar met alle grote merken in Europa.  Deze lijn van wormwielkasten is divers, flexibel en gemakkelijk te installeren. Ze zijn bijna onderhoudsvrij en geschikt voor een zeer uitgebreide selectie van toepassingen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze zich in verschillende condities aanpassen met behoud van de optimale prestatie.

Wij hebben ook een serie van driefasen asynchrone elektromotoren met enkele snelheid. Deze kun je rechtstreeks aansluiten op de wormtandwielkasten of de B3-versie met behulp van voetmontage.

Diverse series wormwielkasten: 

  • Enkelvoudige wormwielkasten, bestaande uit één reductietrap via een wormwiel/tandwielpaar
  • Worm-tandwielreductoren, met een extra reductietrap met rechte reductoren, een voortrap, eerder in de tandwielkast
  • Combinatietandwielkasten, bestaande uit twee tandwielkasten die in cascade achter elkaar gemonteerd zijn, dat wil zeggen de één in lijn achter de ander, zodat de totale reductieverhouding van de combinatie-eenheid gelijk is aan het product van de afzonderlijke verhoudingen van de twee op elkaar aangesloten enkelvoudige stappen.

Producten die wij aanbieden in deze lijn zijn: 

  • VP wormwielkast in eentrapsuitvoering, met PAM-voorziening
  • VI wormwielkast in eentrapsuitvoering met massieve inkomende as
  • VC combinatie-wormwielkast, met PAM-voorziening
  • VS combinatie-wormwielkast met massieve inkomende as
  • VR worm-tandwielreductoren alleen in PAM-versie geleverd

Uitgebreid assortiment aandrijftechniek componenten

Wij leveren niet alleen spanelementen, maar ook vele andere producten op het gebied van aandrijftechniek om een optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als stappenmotorenindustriële remmen en ons eigen monitoringsysteem de Beegle. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.