Motorreductor

Motorreductoren worden gebruikt waar (zeer) lage toerentallen in gewenst zijn. Hierbij word op de motor een tandwielkast gemonteerd die het hoge motor toerental reduceert / verlaagt naar een (gewenst) laag toerental.

De motorreductor is onmisbaar bij een groot aantal machines. Voorbeelden hiervan zijn transportbanden, sorteermachines en montagelijnen. Iedere industrie heeft zijn eigen aandachtspunten die van belang zijn voor aandrijvingen. Daar spelen wij graag op in. De verschillende soorten motorreductoren worden gebruikt voor verschillende toepassingen.

Door de verschillende beschikbare uitgangsinterfaces  en de modulaire opbouw zijn de kasten individueel af te stemmen op de specifieke wensen van de klant. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid de vertragingskasten flexibel toe te passen maar betekent ook een relatief snelle beschikbaarheid.

  • Grote nauwkeurigheid
  • Hoge vermogensdichtheid
  • mogelijkheden voor gebruik in secundaire assen in de High-Endsector.

Uitgebreid assortiment aandrijftechniek componenten

Wij leveren niet alleen motorreductoren, maar ook vele andere producten op het gebied van aandrijftechniek om een optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als stappenmotorenindustriële remmen en ons eigen monitoringsysteem de Beegle. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.