Sati

Sati ofwel Sati Spa, is een grote speler in de productie van producten die gebruikt worden om vermogen over te brengen. Dit zijn onder andere kettingwielen, tandwielen, tandheugels, rollenkettingen en meer. Sati is opgericht in 1974 en is uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in de sector waar het 40 jaar ervaring combineert met innovatie.

Kwaliteit is topprioriteit voor Sati. Om deze reden worden frequent inspecties uitgevoerd om te garanderen dat alle producten voldoen aan de strengste eisen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en inspecties zijn onderscheidende kenmerken van Sati’s werkprocedures die er op gericht zijn om onze klanten de best mogelijke producten te bieden. Alle producten slagen voor de testen die op basis van de laatste internationale normen zoals UNI EN ISO 9001 zijn opgesteld.

Morskate en Sati

Morskate en Sati staan samen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Door de goede samenwerking hebben wij real-time inzicht in voorraden en leveringen, waardoor wij vaak zeer nauwkeurig kunnen aangeven wat de levertijden zijn.

Groot Sati assortiment

Morskate heeft een zeer breed aanbod van Sati producten waaronder:

 

Kunststof maakdelen productie service

Sati produceert klantspecifieke onderdelen volgens tekening in verschillende soorten kunststof. De levertijden zijn aanzienlijk kort en certificering is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Advies nodig?

Morskate is distributeur van Sati en vele andere merken die gebruikt worden in de aandrijf- en transporttechniek. Onze gespecialiseerde sales engineers helpen je graag bij het vinden van het optimale product en bij het beantwoorden van vragen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of informatie zoekt.