Regal Rexnord

Regal Rexnord koppelingen, onderdelen en lagers vind je bij Morskate Aandrijvingen. We bieden Regal Rexnord koppelingen in diverse uitvoeringen en types. De specifieke bedrijfsomstandigheden en toepassingsmogelijkheden vragen om een nauwkeurig keuze. Onze Sales Engineers helpen je graag met het selecteren van de juiste koppeling. Neem gerust contact met ons op.

Grootste distributeur voor Regal Rexnord

Morskate Aandrijvingen is de grootste distributeur in Nederland voor Rexnord koppelingen. In ons assortiment zit een grote voorraad van bijvoorbeeld:

Voordelen Regal Rexnord

De producten van Regal Rexnord kenmerken zich door:

  • Innovatie
  • Precieze engineering
  • Veelzijdigheid

Regal Rexnord producten verbeteren de productiviteit en efficiëntie van industriële toepassingen overal ter wereld. Een koppeling van dit fabricaat verlengt dan ook de levensduur van jouw producten.

Over Regal Rexnord

In 2021 zijn Regal Beloit Corp en Rexnord Proces & Motion Control gefuseerd tot Regal Rexnord Corporation. Na de fusie van deze 2 sterke bedrijven is Regal Rexnord wereldwijd marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van producten die hun toepassing vinden in de aandrijftechniek en voor hoogrendement elektromotoren en -systemen. Regal Rexnord produceert koppelingen en aanverwante producten onder meer voor industrie, scheepvaart, offshore, voedingsmiddelenproductie, mijnbouw en de landbouw. Morskate Aandrijvingen heeft als distributeur van Rexnord al meer dan 40 jaar ervaring en beschikt over de grootste voorraad koppelingen en onderdelen.

Over ons en de relatie met Regal Rexnord

Bekijk het aanbod Regal Rexnord producten op onze website.

Morskate bestaat meer dan 50 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende, internationale onderneming. Wij werken nauw samen met fabrikanten als Regal Rexnord, zodat we iedere klant een passend assortiment kunnen bieden. Exclusieve afspraken met vooraanstaande leveranciers maken ons productaanbod extra interessant. Morskate Aandrijvingen levert met recht een totaalpakket.

Voor een Regal Rexnord koppeling ben je dan ook bij Morskate Aandrijvingen B.V. aan het juiste adres. Voor vragen kun je terecht bij onze Sales-Engineers, neem vandaag nog contact op.