Rexnord

Rexnord koppelingen, onderdelen en lagers vind je bij Morskate Aandrijvingen. We bieden Rexnord koppelingen in diverse uitvoeringen en types. De specifieke bedrijfsomstandigheden en toepassingsmogelijkheden vragen om een nauwkeurig keuze. Onze Sales Engineers helpen je graag met het selecteren van de juiste koppeling. Neem gerust contact met ons op.

Grootste distributeur voor Rexnord

Morskate Aandrijvingen is de grootste distributeur in Nederland voor Rexnord koppelingen. In ons assortiment zit een grote voorraad van bijvoorbeeld:

Voordelen Rexnord

De producten van Rexnord kenmerken zich door:

  • Innovatie
  • Precieze engineering
  • Veelzijdigheid

Rexnord producten verbeteren de productiviteit en efficiëntie van industriële toepassingen overal ter wereld. Een koppeling van dit fabricaat verlengt dan ook de levensduur van jouw producten.

Over Rexnord

Rexnord produceert koppelingen en aanverwante producten onder meer voor industrie, scheepvaart en offshore. In de ruim 100 jaar dat het bedrijf bestaat, is het gegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met 6000 medewerkers verdeeld over 22 vestigingen. Morskate Aandrijvingen heeft als distributeur van Rexnord al meer dan 20 jaar ervaring en beschikt over de grootste voorraad koppelingen en onderdelen.

Over ons en de relatie met Rexnord

Bekijk het aanbod Rexnord producten op onze website.

Morskate bestaat meer dan 50 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende, internationale onderneming. Wij werken nauw samen met fabrikanten als Rexnord, zodat we iedere klant een passend assortiment kunnen bieden. Exclusieve afspraken met vooraanstaande leveranciers maken ons productaanbod extra interessant. Morskate Aandrijvingen levert met recht een totaalpakket.

Voor een Rexnord koppeling ben je dan ook bij Morskate Aandrijvingen B.V. aan het juiste adres. Voor vragen kun je terecht bij onze Sales-Engineers, neem vandaag nog contact op.