PTP Hydro-flow

De Hydro-flow koppeling waterstroming is ontworpen om de start van zware lasten onder hoge traagheden vergemakkelijken. Het laat de elektrische motor zijn nominale snelheid te bereiken en het beperkt een piek bij de start. In vergelijking met andere alternatieven voor het starten van grote massatraagheid apparatuur, is de hydrodynamische koppeling Hydro-flow een economische oplossing tijdens de uitvoering, en op het gebruik. De koppeling bespaart namelijk energie. De koppeling limiteert het aanloopkoppel van elektrische motoren en absorbeert punctuele overbelasting op de machine. 

De Hydro-flow koppeling is 100% compatibel is met de -FLEX koppelingen:

Assortiment vloeistofkoppelingen:

Wij leveren een breed aanbod van vloeistofkoppelingen om je zo voor elke situatie het juiste product met de juiste maat te kunnen leveren. De vloeistofkoppelingen die wij leveren kunnen onder andere worden uitgevoerd met klauwkoppelingen, pennenkoppelingen, remschijfkoppelingen, pulleys en een voorkamer voor een nog grotere vertraging.

Meer dan alleen een vloeistofkoppeling

Wij leveren niet alleen vloeistofkoppelingen, maar ook vele andere producten om een aandrijving met optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als elektromotoren, aandrijfassen en stappenmotoren. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.