PTP hydraulische koppeling

Een hydraulische koppeling wordt voornamelijk gebruikt bij toepassingen waar een gecontroleerde opstart zonder schokbelasting essentieel is. Ze worden toegepast bij vele industriële toepassingen waar rotatiekracht een rol speelt, en bieden hier een oplossing voor motoren en machines die niet met een hoog toerental moeten starten. Deze koppelingen zorgen ervoor dat het draaimoment door middel van vloeistofstroming wordt overgebracht, wat door de constructie resulteert in een gecontroleerde opstart en in een sterk verbeterde levensduur van de aandrijving.

De Hydro-flow koppeling waterstroming is ontworpen om de start van zware lasten onder hoge traagheden vergemakkelijken. Verschillende eisen en soorten vloeistofkoppeling evenals ontwerpen brengen wisselde eisen met zich mee

We kunnen bestrijken verschillende vermogens afhankelijk van de snelheid en het type van hydraulische koppeling:

  • Fluïdumkoppelingen kan worden geleverd voor verticale montage
  • Aanloopkoppel kan worden beperkt tot 100% - 200% van de nominale motorkoppel
  • Verder kan KTR verschillende types leveren
  • Vertraging kamers kunnen worden geleverd
  • Fluid koppeling met pulley
  • Inwendige of uitwendige schijf
  • Fluid koppelingen die zorgen voor mechanische lock-up bij nominale snelheid waardoor slippen wordt voorkomen
  • KTR vloeistof koppelingen kunnen worden aangevuld met flexibele, gear-type en torsiestijve koppelingen

Assortiment hydraulische koppelingen:

Wij leveren een breed aanbod van vloeistofkoppelingen om je zo voor elke situatie het juiste product met de juiste maat te kunnen leveren. De hydraulische koppelingen die wij leveren kunnen onder andere worden uitgevoerd met klauwkoppelingen, pennenkoppelingen, remschijfkoppelingen, pulleys en voorkamer voor een nog grotere vertraging.

Meer dan alleen een hydraulische koppeling

Wij leveren niet alleen hydraulische koppelingen, maar ook vele andere producten om een aandrijving met optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als elektromotoren, aandrijfassen en stappenmotoren. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.