PTP ECOflex

De basisversie van de ECOflex koppeling (BT) bestaat uit twee identieke koppelingshelften gemaakt van EN-GJL250. Elke koppelingshelft omvat een aantal klauwen die passen in de uitsparingen in de andere helft, maar deze worden gescheiden door de hoogwaardige flexibele NBR elementen. De pakketten worden alleen geladen in compressie. Afhankelijk van de koppelingsgrootte wordt de keuze gemaakt voor ofwel meerdere afzonderlijke elementen of een enkel cirkelvormig element gebruikt.

Breed assortiment klauwkoppelingen

Morskate Aandrijvingen biedt een breed assortiment koppelingen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit aluminium, gietijzer, staal en RVS. Tevens kun je kiezen uit verschillende soorten tandkransen. Zo is het mogelijk om te kiezen uit verschillende hardheden waardoor de mate van trillingsdemping kan worden bepaald. Wij bieden niet alleen standaard klauwkoppelingen maar ook klauwkoppelingen op maat indien dit nodig is. Ook voor unieke toepassingen zoals extreme omgevingsomstandigheden kunnen wij de juiste producten bieden. Andere opties zijn starre-, spelingsvrije-, vloeistofkoppelingen en meer. 

  • Hoge kwaliteit
  • Vele materialen mogelijk
  • Veel uitvoeringen
  • Zowel trilling als schok dempend
  • Voor elke mogelijkheid een juiste klauwkoppeling

Ons uitgebreide assortiment aandrijftechniek

Bekijk hier het aanbod van klauwkoppelingen en deelbare klauwkoppelingen die wij hebben. Wij leveren niet alleen koppelingen, maar ook vele andere producten om een aandrijving met optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als stappenmotorenindustriële remmen en ons eigen monitoringsysteem de Beegle. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.