PTP Industry

PTP Industry produceert inmiddels al meer dan 70 jaar een verscheidenheid aan koppelingen en poelies die wereldwijd worden toegepast. Aangezien de producten wereldwijd worden gebruikt wordt er van distrubuteurs verwacht dat PTP industry ISO 9001 gecertificeerd is. Ze zijn dan ook sinds 1997 ISO 9001 gecertificeerd. Voor een lange tijd is het onderdeel geweest van Rexnord, echter opereren ze sinds 2008 geheel zelfstandig. Al meer dan 20 jaar staat Morskate bekent als de distributeur van PTP industry producten binnen Europa. Bij ons ben je verzekerd van een groot assortiment, grote voorraad en veel kennis.

Assortiment PTP Industries 

Morskate heeft een ruim assortiment van PTP producten waaronder:

Daarnaast kun je voor nog vele andere PTP producten bij ons terecht. Kun je niet direct vinden wat je nodig hebt? Neem contact met ons op. 

Alles op het gebied van aandrijftechniek

Bij Morskate aandrijvingen kun je terecht voor zeer veel componenten en systemen op het gebied van aandrijf en transporttechniek. Naast PTP industry producten hebben wij nog vele andere merken en producten. Hierbij kun je denken aan stappenmotoren maar ook aan stelvoeten en oliekoelers. Door ons brede aanbod en onze experts op het gebied van techniek zijn wij zeer vaak in staat om de optimale oplossing voor jou te helpen realiseren. Wil je extra informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze engineers.