Power Jacks

Power Jacks heeft jarenlange ervaring als fabrikant van actuatoren, spindelhefelementen en tandwielkasten, zelfs in subsea-uitvoeringen. Morskate Aandrijvingen levert diverse Power Jacks-producten in allerlei uitvoeringen en types. Onze Sales-Engineers adviseren je graag welk product het beste is voor jouw situatie. Mocht je advies nodig hebben, neem dan contact met een van onze medewerkers op.

Programma Power Jacks

Ons uitgebreide programma bestaat onder meer uit kogelomloop- en trapeziumspindels (ook wel hefschroefspindels geheten), lineaire actuatoren, ultracompacte haakse tandwielkasten en nog veel meer. Denk hierbij onder andere aan de:

Voordelen

Als je voor Power Jacks kiest, kies je voor:

  • Precisie
  • Betrouwbaarheid
  • Maximale prestatie

Power Jacks staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Over Power Jacks 

De onderneming onderscheidt zich op het gebied van een unieke combinatie. Een combinatie van de beste mensen, bewezen producten en kwaliteit. De producten van Power Jacks zijn er op gericht uw bedrijf te verbeteren. De onderneming Power Jacks verbetert het assortiment voortdurend en scherpt de technieken continu aan, zodat de beste oplossing geboden wordt voor de diverse industrieën waarin de werktuigbouwkundige producten gebruikt worden.

Over Morskate en Power Jacks

Morskate is distributeur van Power Jacks en vele andere merken die gebruikt worden in de aandrijf- en transporttechniek. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen over deze en andere producten. Net als bij Power Jacks zelf, staat klantenservice bij ons voorop. Wil je meer weten? Bel +31 (0)74 - 760 11 11 voor deskundig advies, stuur een e-mail naar info@morskateaandrijvingen.nl of maak gebruik van het contactformulier.