Phytron

Phytron streeft consequent naar perfectie. Phytron is in 1947 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende fabrikant in de stappenmotor- en besturingsindustrie. De vele jaren ervaring heeft ze geholpen bij het realiseren van een uitgebreid assortiment van stappenmotoren en stappenmotorbesturingen dat wereldwijd in meer dan 20 landen worden gebruikt. In elke Phytron stappenmotor en gepersonaliseerde oplossing vind je de passie voor kwaliteit, vakbekwaamheid, technische precisie en de toewijding aan detail. De producten van Phytron zijn dan ook DIN EN ISO 9001 sinds 1994 en DIN EN ISO 13485 sinds 1997.

Morskate en Phytron

Morskate en Phytron hebben een goede samenwerking waarbij ook unieke klantspecifieke producten kunnen worden geleverd. Onze klanten passen de door ons geleverde Phytron producten toe in zeer veel verschillende branches waaronder:  Semiconductor industrie, Vacuum & Space technology, Cryo, Cleanroom toepassing, Medical engineering en de Papier- en grafische industrie.

Assortiment Phytron

Wij leveren onder andere de volgende Phytron producten:

Meer weten?

Heb je vragen over Phytron of een ander merk of product, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze productspecialisten vertellen je graag meer over ons aanbod.