Martin Levelling Components

Martin levelling components is één van ’s werelds grootste producenten van stelvoeten en machinevoeten. Ze hebben jarenlange ervaring als fabrikant van een zeer breed aanbod stelvoeten. Het aanbod stelvoeten bestaat uit meer dan 4000 standaard artikelen die allen door Morskate leverbaar zijn.

Morskate en Martin Levelling Components

Morskate werkt al meer dan 10 jaar samen met Martin Levelling. Door deze lange samenwerking weten onze engineers goed welke verschillende soorten stelvoeten er zijn en welke het best kunnen worden toegepast bij specifieke situaties. Daarnaast is het zo dat wij grote voorraden stelvoeten in ons magazijn hebben zodat wij vaak snel kunnen leveren.

Stelvoeten assortiment

Morskate heeft een ruim assortiment van stelvoeten waaronder:

Wij hebben verschillende stelvoeten voor elke mogelijke toepassing. Naast onze standaard producten kunnen wij ook op maat gemaakte systemen leveren volgens de wensen van onze klant.

Naast het leveren van stelvoeten leveren wij ook de scharnieren, de sterknoppen, handvaten, supports, de inslagdoppen en antivibratie-trillingsdempers van Martin. Morskate Aandrijvingen biedt met recht een totaalpakket aan.

Advies nodig?

Heb je nog geen geschikte stelvoet op onze website gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze sales engineers.