Mario Ferri cardankoppelingen

Cardankoppelingen, ook wel kruiskoppelingen en kogelgewrichten genoemd, kunnen worden gebruikt voor twee assen die niet in elkaars verlengde staan. Ze kunnen onder een hoek krachten overbrengen. Mario Ferri produceert al meer dan vijftig jaar cardankoppelingen. Dankzij deze specialisatie hebben de producten van Mario Ferri een zeer hoge precisie en betrouwbaarheid. Ze produceren alle onderdelen zelf waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Het programma van cardankoppelingen bestaat uit standaard types enkelcardan en dubbelcardan ook uit types met glijlagers, naaldlagers en telescopische uitvoeringen. Alle stress- en slijtagegevoelige onderdelen zijn gemaakt van nikkelchroom gelegeerd staal, gecementeerd en gehard. De binnenzijde van de cardannaven is van een goed te bewerken staalsoort. Daarnaast is er een RVS-serie leverbaar. De cardankoppelingen zijn ontworpen volgens DIN 808 en DIN 808/7551 (afwijkende maatvoering).

Groot assortiment cardankoppelingen

Een cardankoppeling is uitermate geschikt voor applicaties die kracht en precisie vereisen. De cardankoppelingen van Mario Ferri, onderscheiden zich op het gebied van precisie en betrouwbaarheid. Zowel enkele als dubbele cardankoppelingen worden geleverd in verschillende types. De enkele uitvoering wordt gebruikt voor 45 graden toepassingen en de dubbele kruiskoppelingen voor 90 graden toepassingen. Spline assen en spline bussen leveren we ook. De cardanassen uit ons assortiment kenmerken zich door:

  • Lange levensduur
  • Concurrerende prijzen
  • Hoge kwaliteit

Meer dan alleen cardankoppelingen

Morskate is inmiddels meer dan 20 jaar distributeur voor Mario Ferri. Je kunt dus rekenen op uitgebreide productkennis, snelle levertijden en de beste prijsstellingen. Wij leveren niet alleen cardankoppelingen, maar ook vele andere producten om een aandrijving met optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als elektromotorenindustriële remmen en stappenmotoren. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.