KTR SYNTEX koppelingen

Deze spelingsvrije overbelastingsbeveiliging heeft een lage massatraagheid en een laag gewicht.

De SYNTEX koppeling

Een veiligheidskoppeling schakelt in bij een overbelasting. Om te voorkomen dat de koppelbegrenzer te vroeg in werking treedt, moet ervoor gezorgd worden dat het slipmoment van de koppeling minimaal 30% boven de maximale proceswaarde ligt.

De SYNTEX koppeling heeft een overbelastingsbeveiliging tot 265Nm. Hierbij heeft de veiligheidskoppeling een korte reactietijd, een laag massatraagsheidsmoment en is hij spelingsvrij en torsiestijf. De SYNTEX koppeling is gemakkelijk te monteren door de eenvoudige klemringuitvoering. Deze koppeling is leverbaar in verschillnde versie. Denk hierbij aan een doorrast- en synchroonuitvoering.

Ons productaanbod SYNTEX koppelingen

Morskate is al jaren de enige officiële leverancier van KTR-koppelingen in Nederland. Bekijk hier de KTR SYNTEX boogtandkoppeling of ons gehele aanbod van veiligheidskoppelingen. Wij leveren niet alleen koppelingen, maar ook vele andere producten op het gebied van aandrijftechniek om een optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als stappenmotorenindustriële remmen en ons eigen monitoringsysteem de Beegle. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.