KTR RUFLEX koppelingen

Veiligheidskoppelingen worden vaak gebruikt bij toepassing waar installaties of machines beschermd dienen te worden tegen schade. Door de juiste bescherming kunnen bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd worden. Morskate heeft een ruim aanbod van veiligheidskoppelingen en kan altijd de juiste, meest compacte en kwalitatieve koppeling leveren.

De RUFLEX koppeling

De RUFLEX veiligheidskoppeling heeft een hoge capaciteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. De koppeling heeft een maximale bescherming van 6800 Nm en heeft daarbij een lange gebruiksduur.

KTR heeft verschillende varianten van de RUFLEX veiligheidskoppeling. De RUFLEX standaard is er ook in een variant waarbij een sprocket al meegeleverd wordt. Dit sprocket kan aangepast worden naar de specifieke wensen van een klant.  Ook kan een RUFLEX veiligheidskoppeling samen met een ROTEX klauwkoppeling of een BoWex boogtandkoppeling geleverd worden.

Ons productaanbod RUFLEX koppelingen

Bekijk hier ons gehele aanbod van veiligheidskoppelingen, waaronder de KTR RUFLEX veiligheidskoppeling. Wij leveren niet alleen koppelingen, maar ook vele andere producten op het gebied van aandrijftechniek om een optimaal rendement te realiseren. Denk hierbij aan producten als stappenmotorenindustriële remmen en ons eigen monitoringsysteem de Beegle. Mocht je het product wat je zoekt niet kunnen vinden of heb je advies nodig, neem dan contact op met een van onze sales engineers.