EJ Bowman in Nederland

Wereldwijd levert EJ Bowman ISO9001: 2008 gecertificeerde oliekoelers en warmtewisselaars. Deze worden niet alleen voor industriële doeleinden geleverd maar ook voor commerciële toepassingen. Naast de vele kennis die onze engineers hebben over oliekoelers en warmtewisselaars, hebben ze door de nauwe samenwerking met Bowman zeer veel kennis opgedaan over de producten die zij leveren.

Assortiment Bowman producten

Bij Morskate kun je terecht voor vrijwel elk Bowman product, wij leveren een zeer ruim aanbod Bowman producten. Denk hierbij aan een oliekoeler, olietank, warmtewisselaar, platenkoeler, brandstofkoeler, nakoeler en een uitlaatgas warmtewiselaar. Daarnaast leveren wij niet alleen standaard producten maar ook producten op maat. Ook zijn wij ook in staat om de door jou gewenste producten te leveren in verschillende soorten materialen. Dit stelt je in staat om de meest effectieve en efficiente oplossing te realiseren. Hieronder vind je een lijst met producten die wij onder andere leveren:

Naast de bovengenoemde producten hebben wij nog vele andere soorten koelers en warmtewisselaars. Mocht je het door jou gewenste product niet kunnen vinden, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Het ruime assortiment van Morskate

Morskate aandrijving is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van techniek. Naast Bowman koelers leveren wij nog vele andere producten van verschillende merken. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor tandwielen, motoren en stelvoeten. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met een van onze medewerkers.