M2M

Machine to machine verwijst naar de directe communicatie tussen apparaten via een communicatie kanaal dat zowel via kabel als draadloos kan zijn. M2M kan industriële informatie bevatten om machine data zoals temperatuur en slijtage te verzamelen.

Morskate volgt het laatste nieuws altijd op de voet en is al enkele jaren bezig met het ontwikkelen en perfectioneren van haar eigen M2M product; De Beegle. Met ons zelf ontwikkelde monitorinsysteem heb je in één oogopslag controle. Hiermee kun je stilstand en bijkomende kosten en/of schade vermijden. De Beegle meet namelijk door verschillende sensoren precies wat er gaande is in jouw machine of het machineonderdeel. Als een van de meetsensoren een overschrijding van een vooraf ingestelde waarde meet, krijg je via de Beegle app een seintje. Hierop kun je tijdig inspringen en een onderdeel vervangen voordat het kapot gaat en er stilstand op treedt. 

Trilling meten

De Beegle is ontwikkeld voor zeer uiteenlopende toepassingen en kan merkonafhankelijk geïmplementeerd worden. Hier staan de technische specificaties beschreven. Wil je weten wat in jouw situatie van toepassing is? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Advies nodig?

Ben je benieuwd wat de Beegle voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact op met Frans Nijman, hij helpt je graag verder.